Färgglada strumpor

2013-04-28

Fram tills för några år sedan betraktade nog de allra flesta strumpor mest som ett tråkigt måste. Helsvarta strumpor var definitivt vanligast i de allra flesta sammanhang och för den som ville ha något annat sträckte sig alternativen oftast endast till helt blå, vita eller grå.

Men på senare tid har det verkligen hänt något och idag vimlar det av snygga och färgglada strumpor i massor av härliga mönster från olika leverantörer. Tidigt ute och mest kända är förmodligen svenska Happy Socks som i mångt och mycket startade den “strump-revolution” med som man blev och blir genuint glad av.

Idag erbjuder märken som till exempel Topeco, Frank Dandy, John Henric och Sock Designers med flera ett stort och varierat utbud av färggranna strumpor som det är lätt att bli glad av. Strumporna kan naturligtvis inhandlas i en massa olika fysiska butiker men också i digitala motsvarigheter. En av dessa är Bobby Harper som erbjuder ett brett utbud av snygga och färgglada strumpor från flera välkända märken.

Färgglada och roliga strumpor passar gammal som ung, man som kvinna och vardag som fest. De passar dessutom finfint som present och är därför dagens presenttips på den här bloggen!

Postat i Presenter | | Toppen av sidan

Stngt fr kommentarer.