Topp 5 golfresor

2016-10-06

golf

Runt om i världen finns det gott om olika golfbanor och det är svårt att ranka vilka som är absolut bäst – alla golfare har ju olika preferenser kring vad de söker i en riktigt bra golfbana. En golfupplevelse varierar från person till person och har så klart att göra med egna förväntningar också. Vill du få lite inspiration inför din nästa golfresa ska du ta en titt nedan!

Pine Valley Golf Course

I New Jersey i USA hittar du Pine Valley Golf Course. Kanske har du redan hört talas om den tidigare med tanke på att det här räknas som en golfbana i toppklass i hela världen. Här har man spenderat en hel del tid och pengar på att skapa otroliga omgivningar men även på att erbjuda strålande service och en oförglömlig helhetsupplevelse. Här har du dessutom möjlighet att kombinera golfspelandet med ett besök i någon av storstäderna New York, Washington och Philadelphia.

Royal County Down Golf Course

På Nordirlands östkust finner du den populära golfbanan Royal County Down Golf Course. Den ligger belägen i närheten av staden Newcastle och grundades så tidigt som 1889. Om du är en golfare som värdesätter omgivningarna under rundan är det här ett säkert kort – golfbanan är dessutom två mil lång. Faktum är att det är härifrån som författaren C S Lewis hämtade sin inspiration till sina berömda böcker om Narnia.

Fancourt

Om du är en golfare i jakt på en utmaning är Fancourt i Sydafrika ett spännande alternativ. Du kan spela på tre golfbanor här – The Links, Montagu och Outeniqua. Golfbanorna är onekligen av världsklass här och det är här proffsen gärna håller till. På Fancourt hittar du också en Golf Academy, två Pro Shops och mycket mer.

Hirono Golf Club

Vill du vidga vyerna kan du ta dig till Hirono Golf Club i Japan som är en av landets både bästa och största golfklubbar. Även denna golfbana är en spännande utmaning med vackra och varierande omgivningar. Hirono Golf Club har genom åren stått som värd för ett flertal tävlingar – däribland Japan Open 2005. Passa även på att besöka någon av storstäderna Tokyo, Osaka eller Kobe.

Royal Melbourne Golf Course

Är du beredd att flyga långt kan du bege dig till Royal Melbourne Golf Course i Australien. Ett härligt klimat med en golfbana i världsklass. Du hittar två 18-hålsbanor här. Förutom att ge dig ut på banan kan du även besöka Royal Melbournes Pro Shop där du kan hitta den perfekta golfklubban och du kan även passa på att få tips av klubbens duktiga instruktörer.

 

Hitta sista-minuten biljetter till din drömresan hos https://www.flygresor.se/sista-minuten

 

Postat i Golfresa | | Toppen av sidan

Stngt fr kommentarer.